skip to Main Content

heroesSeitsmenda päeva adventistide esimest mängu iPhone’ile ja iPadile laaditi esimese 48 tunni jooksul alla 3000 korda. Analüütikute sõnul peetakse sellist arvu heaks saavutuseks esimese nädala jooksul – siis võib äppi edukaks nimetada.

„Kangelased“ on koomiksitel põhinev mäng, milles kajastatakse Aabrahami, Taaveti, Estri ja teiste piiblitegelaste (kokku 11) elukäiku. Mängijad õpivad tundma nende lugu ja kontrollivad oma teadmisi Piibli kohta, vastates võimalikult paljudele küsimustele 60 sekundi jooksul. Õiged vastused annavad mängijale „mannat“, mille nad saavad vahetada mänguabide ja efektide vastu, kui nad järgmisele tasemele jõuavad.

Äpi looja Sam Neves ütles, et mängu eesmärk on rikastada mängude valikut piiblitegelastega. „Ma mõtlesin tuua uue põlvkonna ette identiteeditunnetuse. Me peame neid kangelasi meeles pidama,“ ütles Neves. „Ja mis oleks parem viis kui kasutada juba tuttavat meediumi selle tegemiseks.“

Neves, kes on Lõuna-Londonis Wimbledoni rahvusvahelise adventkoguduse pastor, sõnas, et ta on jälginud pidevalt kasvavat kuristikku noorte ja piiblitegelaste vahel. Mäng „Kangelased“ on suunatud just selle trendi peatamiseks, et mängijad pöörduksid suurema punktisumma saamiseks Pühakirja poole.

Neves loodab, et piiblikangelastega mängimine muudab lõpuks mängijate endi elu. „Me soovime, et inimesed teaksid, mida tähendab saada ülima kangelase, Jeesuse Kristuse jüngriks.“

„Kangelased“ arendas välja Movinpixel, Suurbritannia tarkvaraarenduskeskus. Varem on seal arendatud „Adventlaulude“ (Advent Hymnal) ja „iÜlistuse“ (iWorship) äpp.

Tasuta äpp „Kangelased“ on saadaval iTunes App Store’is. Üksikasjade kohta saab teada siit.

Back To Top