skip to Main Content
Kelgutamas 20.02.2021
Laupäeval, 20.02 k.a käisid Tallinna I koguduse lapsed Nõmmel kelgutamas. Kuna viiruse leviku tõttu on tundide tegemine siseruumides raskendatud, otsustati kokku saada värskes õhus sportlikke tegevusi nautides. Kohal oli kaheksa last koos oma vanematega, kõigil kaasas kelguvarustus ja külmarohuks soe tee.
Õhtu jooksul saime tutvuda erinevate laskumismeetoditega, mida harrastas Laurikute pereisa Jaanus. Häid näpunäiteid jagas kohalik elanik Rain Siim, kes teadis väga head kohta kõige pikema liu õnnestumiseks.
 Pärast lustimist sai toredate lumememmede valvsa pilgu all keha kinnitada pirukatega, mis olid kohvikupidaja poolt kõik eraldi kotikestesse pakitud.
Oli tore õhtupoolik sõprade ja laste seltsis.
Südamest tänu kõigile osavõtjatele!
Back To Top