skip to Main Content

haapsaluoLaupäeval, 16. novembril, külastas osa Tallinna adventkoguduse noori Haapsalu kogudust, et hommikust jumalateenistust laulude ja muude etteastetega kaunistada. Paar kuud varem olid Haapsalu noored aidanud Tallinnas korraldada koosolekut, mil keskenduti suvel Serbias toimunud noortekongressile, ning seekordse väljasõidu näol oli tegu vastukülaskäiguga.

Peamiselt esineti lauludega, aga võis kuulda ka flöödipala ja tunnistust ning vaadata näidendit. Näidend jutustas sellest, kuidas kutsume mõnikord Jeesuse küll näiliselt oma ellu, aga tahame tegelikult ikka kõike ise teha ja otsustada. See juhatas sisse samateemalise jutluse, mille pidas Haapsalu koguduse pastor Jaanus-­Janari Kogerman. Tuues näiteks loo kahest majaehitajast, kõneles ta Jumalale kuuletumisest ja Tema seaduse täitmisest.

Pärast jumalateenistust ja lõunasööki võisid kõik soovijad jalutama minna. Käidi mere ääres ning vaadati pisut ka Haapsalu linnust. Õhtul toimus noorteõhtu, mille põhiteemaks oli valikute tegemine. Kõneles Taavi Käsk.

Osalejate tagasiside kogu ürituse kohta oli väga positiivne. Kindlasti ei jää see külaskäik viimaseks, vaid neid korraldatakse tulevikus veel.

Back To Top