skip to Main Content

8. juunil, laupäeva pärastlõunal toimus Tallinna adventkoguduse laste suvealguspidu. Üritus leidis aset Tallinna lähedal, Laagris ning sinna olid oodatud nii lapsed kui nende vanemad.

Kokkusaamine algas ühise lõunasöögiga Marju Kiploki juures, kuhu paljud vanemad olid kaasa toonud maitsvaid salateid ja kooke. Lisaks söömisele said lapsed ka koos lõbusalt aega veeta. Korraks ähvardas pidu rikkuda ootamatu vihm, aga õnneks lõppes see kiiresti.

Kui kõigil kõhud täis olid, läks suurem osa pidulisi lühikesele jalutuskäigule. Peale selle võisid kõik soovijad võtta osa mitmesugustest põnevatest mängudest.

Aitäh Marju Kiplokile, kelle juures suvealguspidu toimus, Marleen Lobjakale, kes korraldas mänge, ning kõigile vanematele, kes korraldajaid toetasid ja aitasid! Lastele tundus kokkusaamine väga meeldivat ning sarnaseid üritusi on plaanis korraldada ka edaspidi.

Back To Top