skip to Main Content

Pühapäeval, 20. veebruaril toimus kiriku keldrikorrusel lastele sõbrapäevapidu, kus lapsed koos oma sõpradega said koos mõnusalt aega veeta.

 

Koguduse lapsed jagasid kutseid oma sõpradele ja kokku tuli üle 30 lapse. Kõigepealt saime omavahel tuttavaks, mängisime tutvumismängu ja saime teada,  mis kellelegi meeldib. Annely rääkis jutustuse väikesest Helenist, kellel oli suur Piibel, mille abil ta oma sõpradele Jeesust tutvustas. Laulsime toredaid ja tuntud lastelaule, mida saatis klaveril Marju. Marleen oli valmistanud kaunid slaidid, et kõik saaksid kaasa laulda.

 

Hiljem jagunesime rühmadeks, et mängida ja meisterdada. Mänge korraldasid Ruth ja Piret, meisterdamisel olid suureks abiks kõik lapsevanemad, kes kaasas olid, eriti tore oli poistel Juhani ja Kajaga meisterdada pesulõksudest kuumaaluseid ja muud huvitavat.

 

Lõpuks tegime kaks suurt plakatit sõprusest, mida saab näha kiriku keldrisaalis, ning sõime kaasa võetud kooke ja küpsiseid. Lapsed läksid koju rõõmsa südame ja hea tundega. Suur aitäh kõikidele, kes nõu ja jõuga abiks olid. Loodame selliseid toredaid üritusi veel korraldada.

 

Jane Liis

Back To Top