skip to Main Content

22.-24. aprillil toimusid Tallinna Adventkirikus Suure Nädala sündmustele pühendatud jumalateenistused.

Reede õhtul, kell 19.00 oli Suure Reede koosolek. Kõneles Tallinna I Adventkoguduse pastor Toivo Kaasik, kes rääkis Jeesuse kannatustest ja surmast, tuginedes põhiliselt Johannese evangeeliumile. Esinesid Tallinna kiriku koor ning mitmed solistid.

Vaikse Laupäeva koosolekud toimusid laupäeva hommikul ja õhtul. Hommikusel koosolekul pidas jutluse Aarne Kriisk, kelle kõne peamine mõte oli, et maailm peaks kristlasi vaadates aru saama, kellega on tegu. Me ei tohiks hoida Jeesust oma südames peidetuna, nagu Rooma sõdurid peitsid Ta hauda. Selle asemel tuleks meil käituda nii, et kõik näeksid meis elavat Jeesust. Laupäeva õhtul kõneles Toivo Kaasik, kes lisaks vaikse laupäeva sündmustele rääkis ka ülestõusmispühast. Muusikalise osa eest hoolitsesid taas Tallinna kiriku koor ja mitmed solistid.

Ülestõusmispüha jumalateenistus oli pühapäeva hommikul, kell 11.00 ning see oli mõeldud põhiliselt lastele. Lapsed esinesid nii pillilugude, laulude kui ka näidendiga. Lühikese kõne pidas Toivo Kaasik, rääkides Jeesuse ülestõusmisest ja sellest, mida see meie jaoks tähendab. Pärast koosolekut jätkus tegevus keldrisaalis, kus lapsed said meisterdada mitmeid huvitavaid asju, näiteks lillepärgi ja võtmehoidjaid. Meisterdamisele järgnesid mängud ning hommikupoolik lõppes ühise lõunasöögiga.

Aitäh kõigile korraldajatele ja esinejatele!

Back To Top