skip to Main Content

Tere Sõber!

Suvi on kätte jõudnud ja loodus lokkab kõikjal. Selle kauni loodu keskel soovibki Tallinna adventkogudus 23.juunil suve tervitada. Kohaks oleme valinud Tõdval asuva Vennastekoguduse palvela suure hoovi. Et sinna jõuda, tuleb Tallinnast piki Viljandi maanteed ca 15 km välja sõita ning keerata paremale Saku suunas. Paarsada meetrit peale pööret näitab pruunikas silt vasakule palvela suunas. Veidike sõitu ja taluõu ongi juba näha!

Õhtut alustame ristimistalitusega. Selleks koguneme Tõdva poe juurde Viljandi maantee 15.kilomeetril, kust kell 18.00 stardime ristimispaiga suunas. Pärast ristimist jätkame palvela juures, et seal mõnusas osaduses õhtu veeta. Üles saab tehtud lõke, grillimiseks saab olema üht ja teist maitsvat! Kogudus hoolitseb ka joogipoolise ning muude vajaminevate tarvikute eest. Ülejäänud laua katame ühiselt – igaüks on soovi ja võimaluse korral teretulnud midagi kaasa tooma! Plaanis on laulda, mängida ja suvest, sõpradest ning Loojast rõõmu tunda! Lastele saab samuti olema tegemist –  iga nurk õuel vajab ju avastamist!

Tule Sinagi ja võta sõber kaasa ning valmista oma kohalolekuga rõõmu nii endale kui teistele! Kui soovid transporti või lisainfot, võta ühendust tel 59115502 Rain Siim.

 

Sind oodates,

Tallinna adventkogudus

Back To Top